Водачът на листата на Патриотите в Перник Георги Манев: Нося България в сърцето си!

Запитан дали е възможно Българското възраждане да се случи в тези безпаметни времена в които живеем, лидерът на НФСБ Валери Симеонов отговори: „Възможно е, защото има хора, които мислят, живеят и работят в тази посока. И докато има такива хора, като Георги Манев, сигурно е, че България ще се възроди“.

„Най-важното е да сме обединени. Да сме живи, здрави и усмихнати. Да не търсим нюанси в политиката. Да не сме егоисти. Просто да бъдем Българи и да сме обединени, защото обединението прави силата“, заяви водачът на листата за народни представители на коалиция „Обединени патриоти“ за Перник Георги Манев.

49-годишният Манев е заклет родолюбец. Роден е в Бургас, но е закърмен и израсъл с дълбоки народни корени.

„Няма как да не нося България в сърцето си. Майка ми е от род на тракийски бежанци и е една от най-добрите странджански певици. Аз съм израснал с нейните песни. Баща ми е известен добруджански акордеонист“, сподели той и допълни ,че именно това го прави още повече българин.

 „Целият ми живот е протекъл в това да защитавам българското и да го надграждам, а това ме прави изключително горд и щастлив, защото да градиш ти трябват време и сили, а да разрушиш ти е нужен един миг“, каза още Георги Манев.

Коалиция „Обединени  патриоти“ е под №17 в интегралната бюлетина за предсрочните избори за народни представители на 26 март.

Be the first to comment

Leave a Reply