Изпечен крадец удари на камък – спипаха го още преди да обере хипермаркет. Съдят двама перничани за притежание на голямо количество наркотици и кражби

49-годишен мъж е задържан в момент на кражба в Радомирско.

Вчера, около 21, 30 ч., в РУ – Радомир бил подаден сигнал от служители на частна охранителна фирата, за задържан от тях мъж при опит за кражба от магазин за хранителни стоки в радомирското с. Долни Раковец. Пристигналите на място полицаи идентифицирали 49-годишният Д.Г. от селото. Местният  разбил стъкло на прозорец на склад и се опитал да влезе в обекта. Преди да извърши кражба бил задържан от частните гардове. Наложена му е полицейска мярка за срок от 24 ч. Познат е на полицията с кражби, грабеж и унищожаване и повреждане.

Образувано е досъдебно производство.

Двама ще отговарят за притежаване на наркотични вещества и кражби.

31-годишният А.Б. е привлечен като обвиняем за притежаване на голямо количество наркотични вещества.

На 22 юни тази година, при акция на пернишки криминалисти мъжът бил задържан и от него и дома му били иззети над 50 грама коноп, около 3, 5 грама амфетамин, 10 грама МДМА – вещество от рода на амфетамина и доза кокаин. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка“ и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

40-годишен застава пред съда за извършени от него две кражби.

На 08 и 11 ноември тази година, 40-годишният Д.Г. от брезнишкото с. Кошарево извършил кражби на чантичка и тефтер, в които имало мобилен телефон, пари и лични документи. В резултат на проведено разследване, мъжът бил установен и привлечен като обвиняем. Наложена му е мярка за неотклонение“подписка“ и работата продължава. Познат е на органите на реда с кражби.

Be the first to comment

Leave a Reply