Перничанка трови всяка сутрин с най-отвратителния чай Миро Каризмата

„Ели всяка сутрин ме събужда с чай, въпреки че прави най-хубавото кафе на света и най-отвратителния чай“, казва Миро за жена си, която е от Перник. Новоизпечената булка ще бъде домакинята на коледната трапеза в дома на топмузиканта, където до миналата година шеташе майка му.
„Вкъщи пее петелът. Ели ми позволява аз да бъда мъжът“, хвали се Миро и нарича съпругата си „най-доброто момиче и отличен бизнесмен“. Певецът композитор е събрал над 200 християнски песни за следващата си продукция, сподели самият той. От 8 години се труди и твори за албума „Месия“ и през това време е разбрал, че е по-полезно уроците да се учат по трудния начин, защото така се запомнят по-бързо. Напоследък Миро и Ели, които са обиколили доста места по света, започнали да оглеждат имоти у нас – в Мелник, Боженци, стария Пловдив.
„Аз съм фен на българщината. Ние, евреите, арменците, грузинците и гърците сме най-интересните под Божието слънце“, твърди артистът, който винаги се е възмущавал от мрънкащи сънародници. „Никой не може да ни обещае, че ще има „утре“. Но винаги съществува изборът за днес“, философски е настроен Миро. И признава, че разделя на четири периода досегашния си живот – комунизъм, тъмни мутренски времена, влизане в Европейския съюз, Алиса в Огледалния свят.
„Тук и сега нищо не е това, което изглежда. Совите не са това, което бяха. Този свят е поставен пред очите ни, за не видим истината“, перефразира той сентенция от „Матрицата“. Но е категоричен – материалното не е най-важното.

Be the first to comment

Leave a Reply