Антония Петрова представи на родителите си тайният си любовник, глезят го в пернишкото имение, ще празнуват заедно Коледа

Антония Петрова представи на родителите си новия си любовник.

Цапнатата в устата блондинка официално е представила гаджето си на родителите си и дори четиримата ще прекарат коледните празници заедно, издават хора от обкръжението им.
 Тя издаде, че по Коледа ще бъде с любимите си хора – майка си Ана, баща си Иван и новия мъж, с когото дели живота си след развода с руския милионер Александър Бередин.

Според запознати миската вече е завела гаждето си  в прословутото екстравагантно имение на родителите си в Драгичево, за да го представи официално на фамилията. Родителите й били информирани за новата връзка на щерка си, но до този момент не се познавали лично с приятеля й.

Влюбените изкарали цял уикенд в пернишкото село, където мама Ани ги глезела и угаждала на прищевките им. Семейство Петрови напълно одобрявали актуалния мъж на дъщеря си, тъй като вярвали, че тя е щастлива с него.

Най-доволен бил бащата на миската – Иван, който никак не харесвал бившия й съпруг Александър Бередин и искрено се зарадвал, когато научил за развода им. Още преди сватбата г-н Петров заявил, че руснакът не е читав и ще донесе само проблеми на Антония. „Той е недостоен да има такава жена до себе си – умна, красива и природно интелигентна”,  разправял таткото на блондинката и с това си спечелил ненавистта на Бередин.

Антония все още отказва да разкрие самоличността на любимия си, но загатва, че той я глези като принцеса. Тя се похвали в социалната мрежа, че всеки ден получава цветя и други подаръци от него.

„Не бях срещала толкова мил и внимателен мъж досега”, твърди Петрова. За тайнствения й приятел се знае още, че е значително по-млад от руснака и по думите на блондинката любовта им процъфтява. Тя не отхвърля възможността някой ден пак да вдигне сватба, тъй като не е изгубила вярата си в брака, въпреки тежкия развод, който преживява с Бередин, предават от Уикенд.

Източник: HotArena.

Коментари

коментара