Шефът на полицията в ПЕРНИК Милчо Милчов раздаде награди и заслуги по повод Деня на МВР. Отборът на „Пътна полиция“ спечели футболния турнир, а Николай Ганчев и Бисер Милев триумфираха в тениса на маса

Служители от ОДМВР – Перник с награди по случай професионалния празник на МВР

Във връзка с професионалния празник на МВР – 5 юли, служители от Областна дирекция на МВР – Перник са отличени за съществен принос при изпълнение на служебните си задължения. На тържествена церемония днес директорът старши комисар Милчо Милчов връчи наградите.

С обявяване на благодарност от министъра на вътрешните работи са отличени секторите „Противодействие на икономическата престъпност“ и „Специални тактически действия“ при областната дирекция, служител от „Научно-техническата лаборатория“ и от РУ – Радомир.

С обявяване на благодарност от зам.-министър на МВР са наградени двама служители от отдел „Разследване“.

С обявяване на благодарност от главния секретар на МВР са началниците на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при областната дирекция, на РУ – Трън и на група „Оперативен анализ“.

С писмена похвала от главния секретар на МВР е отличен началника на отдел „Охранителна полиция“ при областната дирекция.

С почетна грамота от административния секретар на МВР са наградени четирима служители.

С обявяване на благодарност от директора на ОДМВР – Перник са отлични сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при Първо РУ, двама служители от РУ – Радомир и един от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при областната дирекция.

И с писмена похвала от старши комисар Милчо Милчов са отличени 41 служители.

Награди от турнира по футбол!

На 6-то място е отборът на РУ – Радомир. 5-тото място е за сборен отбор на сектор „Противодействие та криминалната престъпност“ при ОДМВР – Перник, а на 4-то служителите от РУ – Брезник. Всички те са отличени с почетни грамоти.

С почетна грамота и купи са: отборът на Първо РУ – 3-то място, втори е тимът на Второ РУ и на първо място служителите от сектор „Пътна полиция“ при областната дирекция.

Наградата за феърплей се присъжда на сборния отбор на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ , за най-добър вратар – Борислав Димитров от отбора на РУ – Брезник и за голмайстор – Асен Григоров.от Второ РУ.

Награди от турнира по тенис на маса!

Индивидуално с медали:

На трето място са класирани Чавдар Димитров – служител в Научно-техническа лаборатория при група „Криминална полиция“, РУ – Радомир и Бисер Милев – младши оперативен дежурен при Първо РУ
Второто място е за Петър Николов – пенсионер от РСПБЗН – Перник
На първо място е Николай Ганчев – младши полицейски инспектор при Първо РУ

Класиране по двойки с купи:

Третото място е за Павел Джалев – началник на РУ – Радомир и Чавдар Димитров – служител в Научно-техническа лаборатория при група „Криминална полиция“, РУ – Радомир
На второ място са Мирослав Вълов – началник група „Оперативен анализ“ при областната дирекция и Лъчезар Хаджийски – Териториална дирекция „Национална сигурност“ – Перник
Първото място е за Николай Ганчев – младши полицейски инспектор при Първо РУ и Бисер Милев – младши оперативен дежурен при Първо РУ.