Синът на кмета на Земен Михаил Златанов го зарадва с уникален подарък

Снимка: Фейсбук

Кметът на община Земен  – Михаил Златанов получи скъп подарък от сина си за рождения си ден. Златанов отпразнува 66-тата си година на 15 юни.

Бившият зам.министър на МВР и настоящ кмет на китната пернишка община Земен е запален фен на Футболен клуб Левски. Именно за това синът му Мартин е решил да го зарадва, като му е купил билет за официалната гала премиера на филма за големия футболист от близкото минало Георги Аспарухов.

„Благодаря ти, Марти, за поредната изненада, този път свързана с най-великият футболист от любимия ни син отбор!“, – пише Михаил Златанов във фейсбук. „Обичам те! Честит рожден ден, тате! „ – отговаря му Мартин.

Под поста изобилстват и коментари с пожелания за рождения ден:

-Честит рожден ден Г-н Златанов! Бъдете жив и здрав и всеотдаен към всички жители на Община Земен, независимо от партийната им принадлежност, както го правите и сега. Желая Ви УСПЕХ в работата и живота! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

-Честит празник на един добър човек Михаил Златанов , желаем здраве всичко друго си имате, защото сте невероятен човек.

Филмът „Гунди – легенда за любовтта“ ще се излъчи за първи път на 9 октомври тази година, а най-запалените левскари с нетърпение очакват да го гледат. Трейлърът е много вълнуващ и обещаващ.