Очакват ни още разкопки по улиците

Борислав Иванов(вляво), който разкопа улиците на Перник е възнаграден да остане като шеф на ВиК. Петър Първанов (вдясно)бизнесмен и лидер на партия Левицата! е възмутен и очаква още "археологически разкопки" из Перник

Лидерът на партия Левицата в Перник Петър Първанов коментира назначението на новия стар шеф на ВиК Перник Борислав Иванов.  Както ZaPernik.com писа вчера, при проведен конкурс за длъжността директор е взето решение именно Борислав Иванов да остане да ръководи водоснабдителното дружество на Перник. 

В тази връзка Първанов, който освен кандидат за депутат е и общински съветник от Перник, коментира:

„В тази кампания си бях обещал да не се занимавам с ВиК и безумията в дружеството (защото там нещата са решени, при това на много високо ниво). Извинявам се, не се сдържах. Но по пернишките пътища ни очакват още куп археологически разкопки. Да ме простят археолозите, те поне вадят нещо от под земята. Нашето ВиК, даже при разкопки не вади старите тръби, то и нови на много места не слага, но защо това се случва е въпрос с ,,повишена трудност”. Всички видяхме, как ВиК контролира подмяната на тръбите и възстановяването на пътищата, пътната мрежа в общината е съсипана и не само в кварталите, основните артерии в града почнаха да пропадат. Нека ни е честит новият стар директор! Този път може пък да открие някое полезно изкопаемо, че да успее да върже бюджета на ВиК и да не теглим нови кредити, които всички ние перничани, ще трябва да платим с увеличение на цената на водата!“, коментира Петър Първанов.