Кметът на Земен Михаил Златанов и съпругата му Светла подариха книга на всяко дете за Първи юни

На 1 юни в град Земен отпразнуваха най-вълшебния ден от годината – Деня на детето с много усмивки, музика, танци и незабравими моменти. Празникът бе организиран от община Земен съвместно с НЧ „Светлина-1924“ гр. Земен.

Най-малките жители на община Земен бяха посрещнати на площада с украса от цветни балони, вкусен захарен памук, веселият клоун и аниматори, които се превъплътиха в любими приказни герои. Всички малчугани получиха подарък – книжка от кмета на Община Земен г-н Михаил Златанов и неговата съпруга Светла Златанова.

„Децата са нашето бъдеще! Децата са нашият стимул! Децата са тези, които заслужават всичко най-добро!“, споделиха те по време на празника.

Благодарим на Chris Dobritch – Детски ПАРК Бургас за това, че бяха част от нашия празник, като ни предоставиха безвъзмездно машина за захарен памук, с който усмихнахме всички деца.  Изключително сме благодарни и на Димитрова Мариета – ресторант „Старата Кръчма“ за подсигурената почерпка и помощта при организиране на празничната украса. Благодарим на всички, които бяха част от този незабравим ден! – съобщиха от Община Земен.