Перничанката Полина Ръсина стана Номер 1 сред жените във футбола!

Още един повод за гордост в пернишкия спорт. Треньорката на момичешкия отбор на ДЮШ Миньор Перник – Полина Ръсина е избрана за футболист Номер 1 при жените!

Състезателките от женската футболна лига в България за девети пореден път избраха най-добрата футболистка за сезона. За сезон 2023-2024 година това престижно отличие бе присъдено на Полина Ръсина от НСА. Нейна подгласничка стана Николета Бойчева от Локомотив Стара Загора.

Снимка: minyor-pernik.bg

Полина Ръсина е добре познато име в българския женски футбол. През своята кариера тя е играла за отборите на Риал Ковачевци и Пирин Лейдис, а в момента е наставник на момичетата в Миньор Перник. Освен клубните си успехи, Ръсина е и част от женския национален отбор на България, където продължава да демонстрира качества.

Освен на терена в личен план красивата Полина завоюва още една победа – сърцето на своя колега- треньор на ФК Миньор Виктор Райчев. В края на миналата година Райчев падна на колене пред Поли на стадион „Васил Левски“ по време на обичайната й тренировка с националките  в София и предложи брак.

Можете да си припомните вълнуващия момент ТУК