БОМБА В ZAPERNIK.COM: Треньорът на ФК Миньор Виктор Райчев падна на колене на стадион „Васил Левски“, разплака приятелката си Полина Ръсина

Треньорът на ФК Миньор Виктор Райчев падна на колене на националния стадион „Васил Левски“. Поводът за това беше личен – Виктор Райчев предложи брак на своята приятека Полина Ръсина, разбра ZaPernik.com.

Полина тренира в националния отбор на България по футбол за жени като нападател, а събитието се е случило по време на редовната трениравнка на отбора.


Полина не е подозирала какво й замисля Виктор, броени дни преди коледните празници.

За да е пълна изненадата, нейната треньорка Радойска дала упражнение на момичетата със завързани очи с топка в ръка да преминават около конуси. Вързали очите на Полина и тя започнала да изпълнява упражнението. Когато махнала превръзката от очите си обаче, видяла нейният любим Виктор Райчев коленичил пред нея с пръстен в ръка.

Реакцията е била много вълнуваща за всички, но най-вече за Полина Ръсина, която се разплакала от вълнение.

Специално до ZaPernik.com изпратиха снимки от емоционлното предложение за брак, за което благодарим!

Полина Ръсина е една от най-талантливите футболистки от Перник, която тренира за националния отбро на страната. Виктор Райчев пък е бивш футболист и настоящ помощник треньор на ФК Миньор, както и треньор на детската школа на Миньор набор 2013.

Коментари

коментара