Празник на Стадиона в Перник: Миньор Вдигна Купата! – СНИМКИ

Стадионът в Перник бе озарен от радост и празнично настроение, след като отборът на Миньор Перник официално вдигна Купата, отбелязвайки своето връщане в професионалния футбол. Въпреки поражението с 1:2 от Левски II в мач от 36-ия кръг на Югозападна Трета лига, „чуковете“ отпразнуваха своя успех с вдигнати глави.

Мачът с Левски II

Миньор Перник откри резултата още в петата минута чрез Деян Христов. Въпреки ранния успех, Левски II успяха да изравнят резултата в 14-ата минута с гол на Борислав Рупанов, а в 33-ата минута Виктор Добрев донесе победата за столичани.

Награждаване

Минути след края на мача, „чуковете“ получиха своите златни медали от председателя на Зоналния съвет на БФС-София Антони Здравков, който връчи и купата на капитана на Миньор Перник Даниел Леонтиев. Това бе моментът, който символизираше усилията и отдадеността на целия отбор през сезона.

Успешна Година за Миньор

Тази година е изключително успешна за Миньор Перник, не само за мъжкия отбор, който се завърна в елита, но и за Детско-юношеската школа. Наборите 2007 и 2009 станаха шампиони и ще играят два баража за влизане в елитни групи – успех, който школата не е имала досега.