Перничанката Йоана се прости с Ергенът

Стюардесата от Перник Йоана отпадна от надпреварата за сърцето на ергенът Алек снощи в поредния епизод на продукцията „Ергенът“. Йоана остана видимо разочарована, че не получи роза и не продължи към финалната „битка“.

Йоана влезе като копие на Пепеляшка в първите епизоди и остави добро впечатление.

Впоследствие обаче и тя се забърка във фалшиви приятелства и интриги и показа, че освен Пепеляшка, може да бъде и една от сестрите й.

Коментарите от участието на перничанката са противоречиви. Обикновено Йоана бе упреквана, че е злобна и се занимава с клюки. Други пък откриха в нея интелигентност и прямота.

Ето и част от коментарите на зрителите:

„Така си знаех то беше очевидно той нямаше никакви чувства към тази жена. Само и подари няколко целувки за спомен. Цели 3 месеца тя се занимаваше с конфликти и накрая се сети да се влюбва“

„Харесвах Йоана! Умна,пряма ,с чувство за справедливост !Хубава! Желая и успех в живота !“

„Най подходящата за Алек е Йоана!!!! Всички видяха искреното и поведение към него , а и си подхождаха по възраст също“

„Най-накрая! 🔝Стига толкова жени избиващи комплекси със злоба….. Ако беше гледала „любовта“ пред караниците и интригите с другите можеше и да постигне нещо“

Сега ергенът Алек трябва да избира между две каки – Магдалена и Надежда – коментират зрители. Носи се слух обаче, че той няма да избере нито една от двете и ще си тръгне от предаването сам.