Петър Първанов от Левицата! в Перник за Бойко Борисов: Това ли ви е правилния избор?

Бизнесменът Петър Първанов избухна срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който наскоро откри предизборната кампания в града ни. Повод за възмущението на Първанов е изказване на лидера на ГЕРБ, че той бил „правилният избор“. По време на срещата с ГЕРБерите, Бойко Борисов каза: „Има два пътя. Единият е ГЕРБ, а другият е грешен“.

Това очевидно е прозвучало твърде самоуверено на водача на Коалиция „Левицата!“ в Перник  Петър Първанов.

Вчера от „Левицата!“ са провели среща дискусия в град Кюстендил в подкрепа на тамошните народни представители. На срещата в съседния град, за да даде своята подкрепа е присъствал и Петър Първанов – водач на листата на 14 МИР – Перник.

Пред кюстендилци Първанов взе микрофона и изрази възмущението си от изказването на Бойко Борисов в Перник.

„Всички искаме едно в последните години – смяна на политическия елит в България. Изразихме го преди време с протести в София. Видяхме тогава как Бойко Борисов се криеше с джипката в най-затънтените села. Днес обикаля по цялата страна, събира зали пълни с хора и обяснява как той бил правилният избор. Къде е правилният избор? Не мога да разбера. Господин Борисов и годсподин Пеевски ли са правилния избор в държавата ни? Това ли искаме да оставим на децата си? За това ли се борим?“, пита Петър Първанов.

Снимка: Левицата