Двама перничани на върха в първия за годината ММА турнир: Йордан Иванов и Николай Венчев – шампиони! Треньорът им Иван Георгиев – с приз за цялостен принос

Пернишки момчета с блестящо представяне на  първото състезание по ММА за 2024г. което се проведе на 10.02 в гр. Благоевград. На турнира имаше рекорден брой участници – 239 човека, а перничани са били 6 души – петима юноши и едно дете. 

Пернишкият тип е записал няколко победи, но сред жестоката конкуренция само двама перничани са стигнали до върха, съобщи треньорът Иван Георгиев.

Шампион на деца до 57кг. стана Йордан Иванов, а вицешампион на юноши до 61.2кг. стана Николай Венчев. 

„Даниел Георгиев, Антон Милчев, Максимилян Кирилов и Светлин Гелев изиграха по две срещи, като имаше много хубави моменти, победи, приключвания, хвърляния, но вярвам, че ще стават все по – добри с времето си“ – сподели за zaPernik.com треньорът Иван Георгиев.

Самият той е бил лично награден на финала от председателя на българската федерация по ММА с плакет за цялостен принос на развитието на ММА в България.

„Завършвам с благодарност към агитката от Перник-родители и приятели на бойците, които дойдоха да ни подкрепят.Надявам се да сте се насладили на състезанието и благодаря ви, за мен беше чест!!! Гледаме към следващото предизвикателство, което е съвсем скоро“ – каза още Геолгиев.

Коментари

коментара