Музеен работник скочи на групите на Сурва и управата на Перник, заради гафовете на журито на фестивала

Музейният работник Орлин Рачев от ППДБ, който преди време бранеше експонатите на Георги Димитров от Минна дирекция, сега е започнал да плюе по групите – участници на Сурва, ръководството на Община Перник и голямата медия „ЗаПерник“, след скандала, който журито забърка в края на Сурва 2024.

Според музейния работник Орлин Рачев, който се пробва и провали да стане шеф на Историческия музей в Перник, групите са предварително настроени за скандал. „Защото предварително са си настроени за скандал, а като капак имат една псевдо – медия, която се прехранва по този начин. „, пише Орлин като коментар под члена на журито Цветана Манова. /Вижте какво е казала тя тук./

„Обидното е, че никой от управата не защити работата ви. Е, вероятно са по-големи специалисти от вас.„, избухна фамозния Орлин Рачев от ППДБ, който не успя да стане шеф на музея в Перник в защита на колежката си Цветана Манова от журито.

Припомняме, че тази година в Сурва гръмнаха два скандала с награждаването:

Първоначално журито даде награда на група, която не е участвала.

Журито даде награда на село Мещица, след като миналата година даде на Батановци – и двете населени места са близки до кмета. Той отрече да има пръст в това и допусна, че става въпрос за подмазване, като каза, че нещата с награждаването на Сурва трябва да се преразгледат коренно. Вижте мнението му тук.

Коментари

коментара