ИЗМАМА НА СУРВА! Наградиха група, която не е участвала, спечели политкоректната Мещица

Журито на СУРВА удари дъното – награди група, която не е участвала на фестивала, гърми целия град.

Групата на Ковачевци, която бойкотира фестивала Сурва и не участва тази година е наградена с награда, която се дава уж от името на Регионалния исторически музей /Милан Миланов/. Представяте ли си? Не участват, но печелят! Пълна измама! Това е качено и на протокола и на официалната страница на СУРВА.

Като усетиха гафа, журито изтриха Ковачевци от протокола, но доказаха, че награди се дават на едни и същи, независимо дали участват. Явно копират списъците и отбиват номера. Лъсна цялата измама с наградите!

Сурва като Евровизия

СУРВА все повече прилича на ЕВРОВИЗИЯ – мъже се правят на жени и печелят политкореткните участници /прочетете: Сурва – гей парад по пернишки/. Целият град се обзалагаше, че ще спечели Мещица, чийто кмет е червен, близък до кмета на Перник Станката. Така и стана. Спечели червеното село Мещица.  Миналата година кой спечели? Батановци – второто червено кметство.  Така беше и по времето на Вяра Церовска и Росица Янакиева – печелят „нашите села“.

Уважаеми групи, ако искате да печелите награди на Сурва, избирайте си кметове, близки до кмета на Перник. Това е единствения сигурен начин.

Иначе браво на журито – да давате награди политкоректно и на участници, които не са участвали – безценно.

Всъщност така както журито може да омаскари иначе прекрасния фестивал, друг не може. 

 

Коментари

коментара