ОСЕМ млади полицаи започват работа в звено „Общинска полиция“, шефът на МВР Перник Милчо Милчов ги поздрави лично

Осем новоназначени служители бяха поздравени вчера от директора на ОДМВР – Перник старши комисар Милчо Милчов

Младите полицаи получиха папка с нормативни документи преди постъпване в школата за първоначална подготовка

На специална церемония в сградата на ОДМВР – Перник 8 новоназначени служители, които ще бъдат част от състава на областната дирекция, но са зачислени към новосформираното звено „Общинска полиция“ получиха своите униформи, папка с нормативни документи преди постъпването им на 7 месечна школа за първоначална подготовка и поздравления от директора на ОДМВР – Перник старши комисар Милчо Милчов.

„Радвам се, че има нови подпълнения в дирекцията. Всяка една дирекция разчита на своите кадри и ще разчитаме на Вас и за в бъдеще. Пожелавам Ви да сте много старателни в обучението което тепърва Ви предстои и в последствие да сте внимателни в работата. Разчитайте на по-опитните колеги, които ще работят с Вас докато не се изградите като добри служители. Честито и Ви пожелавам успех“, каза директорът на полицията преди връчването на папките с документи.

Младите полицаи бяха поздравени и от комисар Йордан Дундаков – началник отдел „Охранителна полиция“, който им разясни основни насоки в работата, кратка ретроспекция на това какво им предстои в бъдеще и някои етични норми на поведение в работата.

Новите служители от които 3 жени и 5 мъже благодариха за оказаната им чест и си пожелаха да служат на гражданите на Р. България.

Коментари

коментара