Спортното чудо от град Батановци Анна Методиева влиза в онлайн риалити Maximal REVENGE

Спортното чудо от град Батановци Анна Методиева влиза в първото Българско онлайн спортно риалити Maximal REVENGE – „Родени победители“. 33-годишната батановчанка е Световен и Европейски шампион по сумо. И то единствената жена, която успява да пречупи хегемонията на азиатските държави в сумото.

Батановчанката, която живее в Германия  е майка на две деца и в момента работи като треньор. Тя се явява на кастингите за риалитито първоначално без да споделя нищо за спортната си кариера.

Анна Методиева споделя също, че се бори с рак на гърдата, но иска да покаже на всички жени в нейното положение, че има надежда и битката продължава.

“Влизам в Maximal, за да дам пример на децата си и в подкрепа на всички жени борещи се с рака на гърдата. Самата аз в момента минавам през тежкия път и се боря с тази коварна болест… Преди почти всяка битка в Maximal ще се налага да ми бъдат поставяни специални инжекции от лекар.
Искам да пратя послание към всички жени като мен – не губете надежда и продължете битката. Можете да излезете победители от нея.
В момента живея в Германия и се занимавам с треньорска дейност, но мечтата ми е да се завърна в България. Нямам търпение за Арената на Maximal, искам да видя дали мога да покоря и този връх!” – споделя Анна Методиева.

Родената в Перник шампионка ще мери сили с изявлени български спортисти, както и с част от участниците на риалитито по Нова телевизия „Игри на волята“. Сред конкурентите й са каскадьорката Ваня и отшелника Симеон. Сред звездните стпортисти на риалитито е още шампионката от Токио 2020 Ивет Горанова.

 

Коментари

коментара