Младият народен певец от Перник Антонио Симеонов пусна песен, каквато не сте виждали досега – ВИДЕО

Младият народен певец от Перник Антонио Симеонов представи новата си песен – адаптация на народната песен „Лиляна“, каквато не сте виждали досега, видя ZaPernik.com. Антонио ни пренася директно във времето, в което са живеели героите от песента.

Клипът е като кратък филм и разказва лененда за красивата Лиляна. В ролята на влюбения Стоян влиза самият певец Антонио, а участниците в клипа са от Фолклорния ансамбъл Ансти Денс.

Финалът на песента е загадъчен и неочакван, и сякаш с продължение. Но няма да го издаваме.

„Тази песен просто ми влезе тоооолкова много в сърцето. Това е стойностен проект, различен и носещ свой собствен характер“, казва приятелка на Антонио Симеонов – Симона. А всички коментари за песента са единодушни с нея.

Песента вече е качена в канала Ю Туб и събира аплодисменти. Чуйте я! И ако ви хареса, дайте „лайк“ за нашето момче.

Антонио Симеонов е роден на 07.07. 2000 г. в град Перник. Ученик е в НМУ ,,Любомир Пипков’’ град София в класа по народно пеене на Нелка Петкова. Първите му стъпки на сцената са в ОМД Перник, където талантът му открива народната певица Гуна Иванова. Има множество концерти и участия из цяла България, както и в Сърбия, Турция, Гърция и Италия. Носител е на много специални и първи награди от конкурси. През 2015 година е част от предаването ,,Децата на България са супер’’ по случай откриването на Детската Евровизия. От 2 години е част от професионална танцова формация ASTIDANCE с ръководител Николай Бояджиев. Антонио Симеонов вече има зад гърба си неизбрим брой първи награди от различни фолклорни конкурси. Той участва редовно и в „Пирин Фолк“ в Сандански.

Коментари

коментара