СПЕШНО! Революционно лекарство СПИРА растежа на тумори в тялото на Иво Христов от Радомир

Младият писател от град Радомир Иво Христов, който от години се бори тумори е на ръба на силите си. И точно в най-тежкия момент се появява надежда болката и омагьосаният кръг да спрат. Ивчо и семейството му съобщиха важна новина:  лекарство има реалните шансове да помогне на Ивчо в борбата с туморите, които се намират на трудно достъпни места. Радомирецът вече е започнал терапия, но се оказва, че лекарството е много скъпо и непосилно за семейството му. 

Ето защо Иво Христов се нуждае спешно от средства. Към момента той се лекуваше чрез дарения, продажба на романите си и ръкоделия на майка си. Но спасителното лекарство е прекалено скъпо.

Ето какво пише Иво Христов:

Здравейте, приятели,

Днес пише цялото семейство на Ивчо, не само той. Имаме важни новини и ви молим да не подминавате поста.

Както знаете здравословното състояние на Ивчо се влоши през последните месеци. След белодробната инфекция, която го вкара в болница миналия месец, той отслабна още повече и от два месеца е на легло. Няма сили, храни се малко, не спи по цяла нощ от болки, но въпреки това прави рехабилитация вкъщи с голямо желание и вяра, че скоро ще се завърне към нормалния начин на живот и ще бъде отново на крака.

След престоя в болница в София, ни беше необходимо да потърсим помощ в УМБАЛ „Св.Георги“ в гр. Пловдив и спешен разговор с лекар-онкохематолог, д-р Спасов. Там след обстойно преглеждане на последната епикриза и състоянието му, за първи път бяхме насочени към лекарство, което има реалните шансове да помогне на Ивчо в борбата с туморите, които се намират на трудно достъпни места, включително тези в малкия таз, които както в България, така и в чужбина отказват да оперират заради сложността и сериозните последствия.

Лекарството се казва Koselugo и не е регистрирано в България, не се реимбурсира от НЗОК, а приложението му е без алтернатива. Беше ни препоръчано спешно да започнем 1-годишна терапия с него, като на този етап е важно да го закупим за следващите три месеца. Тук идват и лошите новини – сумата е крайно непосилна за нашето семейство. Опитахме се да се справим сами с малкото останали средства в дарителските сметки на Ивчо, за съжаление обаче успяхме да закупим лекарството само за 2 седмици, като последният прием ще бъде направен следващия понеделник и след това изпадаме в безизходица… Нужната сума за закупуването на лекарството Koselugo за три месеца е 72 620,21 евро.

За първи път от близо 10 години някой ни дава надежда, че можем да стопираме агресивното развитие на болестта. Не можем да се окажем точно сега, когато има реален шанс да спрем с операциите и да тръгнем по пътя на истинското възстановяване. Състоянието на Ивчо в момента е такова, че всяка следваща операция може да бъде фатална. Не можем да разчитаме на това… На този етап от борбата ни, вашата подкрепа е надеждата ни, че отново ще се справим.

След този 3-месечен прием на лекарството, Ивчо трябва да направи нов ЯМР преглед, за да се установи как е подействало лечението и дали е необходимо да бъде увеличена дозата. Както споменахме и по-горе, терапията трябва да продължи 1 година.

Молим ви, бъдете с нас в този труден момент. Вашата добрина и подкрепа могат да помогнат за пореден път на Ивчо да не губи вярата и да продължи да бъде наш пример и вдъхновение!

Приложено в коментарите ще откриете снимки на епикризата и проформа фактура за лекарството Koselugo.
Благодарим ви от все сърце!

Споделяме с вас начините, по които можете да подкрепите Ивчо:

– SMS с текст DMS IVCHO на номер 17 777 (1 лв.)

– Лесно онлайн дарение в Help Ivo: https://helpivo.eu/

– Дарителска банкова сметка в POSTBANK:
BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов

– Дарителска банкова сметка в банка ДСК:
BG27STSA93000026650257 – Иво Ивов Христов

– Pay Pal: [email protected] – Иво Христов Вижте по-малко“

Коментари

коментара