Шампионите от Миньор 2015 обявиха: ВЛИЗАМЕ в най-силната лига!

След наложената тотална доминация в България през изминалите 2 години, шампионския отбор на Миньор 2015 за момчета до 14 години ще получи напълно заслужено правото си да играе в най-силната Европейска младежка лига през идния сезон, съобщиха от клуба, видя ZaPrnik.com.

Възпитаниците на Милен Дудев ще премерят сили с едни от най-добрите отбори в Европа в рамките на един цял сезон, като съперниците и турнирите ще бъдат обявени по-напред във времето.
Това е пореден голям успех за школата, доказващ стойността на сериозната работа, която полагат играчи, треньори и ръководство. Желаем успех ма младите Миньорци, и се надяваме на много силно представяне и на международно ниво! – пише в съобщението.

“Като председател на БК”Миньор-2015” искам да успокоя всички фенове ,че отбора ще вземе участие в елитната група, както се нарича НБЛ . С подкрепата на Кмета, Община Перник и други спонсори отбора ще се нареди до най-силните отбори в България. Мачове в Перник ще има и се надявам залата да е пълна за да можем да разчитаме на вашата подкрепа. Благодаря на всички вас предварително и след 07.10.2023 г ви очакваме в залата.  Само Миньор Перник !!!”, написа Горанов.

Коментари

коментара