Вещи на Ламбо и картина на областния управител на Перник – продадени на търг за Ники

Близо 5000лв. за Никола от Перник събра благотворителният търг на вещи от Стефан Данаилов, разбра zaPernik.com. Той се проведе тази вечер в сградата на Минна дирекция, като освен перничани събра и учениците на Ламбо.

В благотворителното начинание, имащо за цел да помогне на 9-годишното болно момче се включи и областният управител на Перник Людмил Веселинов, който е художник. Той дари своя картина акварел от цикъл „Пейзажи“, която бе закупена за 1500лв. от бизнесмена и общински съветник Първан Първанов.

На търга бяха продадени вещи и снимки на големият български актьор Стефан Данаилов – снимки, писма, писалища, плакети, грамоти.

Водеща на събитието бе перничанката Елизабет Методиева.

Междувременно стана ясно, че събраната сума от състезанието по риболов за Ники, организирано от ЦРОО – Перник на язовир Пчелина е в размер на 2617лв.

Кампанията за набиране на средства за Ники продължава. А всяко начинание и всеки лев доближават момчето до заветната цел – да събере необходимите средства за лечението си в Германия. Вече изпратихме там Стиви и той се върна излекуван. Сега е време на Никола отново да върне усмивката на лицето си, а сълзите в очите на близките му да са само от радост.

Банкова сметка:

Дарителска сметка на Никола Ивайлов Ангелов (титуляр)
IBAN: BG72 BPBI 7947 4064 4099 01
BIC: BPBIBGSF
ОСНОВАНИЕ:
НИКОЛА ИВАЙЛОВ АНГЕЛОВ (ТИТУЛЯР)

Коментари

коментара