Легендарните Depeche Mode заснеха клип на язовир Студена

Легендарната британска група Depeche Mode публикува клип, който е сниман в България и в който участват български актьори. Видеото е към песента Wagging Tongue, която е част от новия албум на бандата Memento Mori.

Клипът е сниман край яз. „Студена“ и в голяма част от сцените участват български актьори. Едно от открояващите се лица е това на Татяна Йолинска, която завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Ивайло Христов през 2021 г., пише Дневник.

Тя разказа пред „Дневник“, че нейното участие във видеото се е случило съвсем случайно. Снимачният екип я е харесал и се е свързал с нея чрез кастинг агенция. Снимали са край язовира, докато все още е било много студено и е валяло дъжд. Членовете на групата не са били в България по това време, но Татяна Йолинска коментира, че всички от екипа са се държали чудесно.

Memento Mori е 15-ият студиен албум на Depeche Mode, който излезе през март тази година. В момента бандата е на световно турне, което ще приключи през декември в Лос Анджелис (САЩ).

Коментари

коментара