Ива Давидова за ВТОРИ ПЪТ облече булчинската си рокля – ВИДЕО

Както обяви сама, народната певица Ива Давидова,  пусна премиерно най-новата си песен „Сватба“ в канала си в Ю Туб. Скоро песента се очаква да обикаля българските кръчми, а и сватбени тържества. Самата Давидова сподели, че това е една от най-хубавите песни, които е правила до момента в кариерата си на певица.

В клипа към песента Ива Давидова се изявява в ролята на булка, но това което прави впечатление е, че тя е облякла за снимките своята собствена булчинска рокля от последната си сватба.

Припомняме, че Ива се омъжи за втори път през 2020 година за избраника си Димо.  Двамата се венчаха в Гигинския манастир, където Давидова позира със същата булчинска рокля.

Снимка: Фейсбук, Ива Двидова

От брака им се роди дъщеричката Валена, но три години след това двамата са на прага на развод. Навръх Деня на влюбените Ива Давидова разобличи мъжа си, че му изневерява с друга жена, а детето тя си отглежда сама без негова помощ.

Дали това е нарочен опит да заличи предишната сватба с нова музикална, дали е напомняне или просто случайност? Ива си знае.

Коментари

коментара