След РАЗВОД идва и СВАТБА: Народната певица от Перник Ива Давидова отново БУЛКА

Народната певица Ива Давидова не спира да шашка феновете си с бурния си личен и музикален живот. Перничанката всъщност съчетава личните си преживелици в творчеството  си от доста време. 

Всички знаем, че по време на водната криза в Перник, Давидова избухна с хита „Перник нема вода“, като възпя собствената си неволя от водния режим.

Когато се омъжи за втори път, Ива Давидова създаде клип, в който взе участие и тогавашния й съпруг.  Когато се омъжи за трети път, пък й се роди нейното момиченце Валена и разбира се, вдъхновената млада майка написа песен за рожбата си – „Валена“

След като преживя изневяра с бащата на момиченцето, Ива Давидова изкара и песента „Развод“. Това се случи съвсем наскоро, но очевидно перничанката е в творчески поддем…

Защото Ива Давидова обяви премиера на нова песен. Сега обаче певицата тотално ни обърка

Новата й песен, както логично се очаква няма да е за свободната и независима от брачните окови жена, разочарована от мъжете. А точно обратното.

Новата песен на Ива Давидова се казва „Сватба“ и нещо повече – самата Давидова позира като булка в булчинска рокля.

Давидова обяви премиерата на песента си „Сватба“ за днес, от 20:00ч. в канала си в Ю Туб. Песента е съвместно с най-добрите македонски музиканти, казва Ива Давидова и добавя, че тази песен ще е най-хубавата досега и ще е най-големият хит в кариерата й. 

Звучи интересно, ще чакаме без търпение до 20 :00ч.  

Коментари

коментара