ФК Спортист Драгичево празнува с кмета на селото Виктор Викторов на косъм от шампионската титла

Драгичево ликува след поредната победа на футболния си отбор Спортист – Драгичево, видя ZaPernik.com. Вчера Драгичевци премазаха съперниците си от Пирин -Земен с цели пет гола като гости.

Мачът завърши с 0:5 в полза на Спортист – Драгичево и може да се каже, че победата беше лесна, не само заради безапелационния резултат, но и заради крайното класиране в първенството.

Драгичевци  оглавяват първо място в класирането с 68 точки. За разлика от тях съперниците им от Земен са в дъното на класацията с едва 14 точки.

Остават още два кръга от футболното първенство, но драгичевци вече се считат за шампиони и седнаха на маса да отпразнуват победата.

След като основния им конкурент за първото място,ботбора на Металург завърши 1:1 с Енергетик , Спортист остават недостижими в класирането два кръга преди края на първенството.

Кметът на селото Виктор Викторов, който винаги е с тях и е техен треньор отпразнува успеха със селфи ги поздрави с песента ,,добро дошли шампиони “на Неда Украден и ,,Шампион” на Малина.

Коментари

коментара