Лидерът на СДС Перник почна да коли и беси: Аз ще съм следващия областен управител на Перник, знам всеки кога и от кой е назначен

Снимка: Фейсбук

Коалиционният партньор на ГЕРБ, лидерът на партия СДС в Перник Юлиан Ситарски е започнал да коли, да беси и да кадрува в Областта ни още преди коалицията му да е дошла на власт, научи zaPernik.com.

Вчера се е провело мероприятие в Минна дирекция с участието на персонал от 6-то училище и бившия министър на образованието и науката на ГЕРБ Красимир Вълчев.

В кулоарите на събитието, Юлиан Ситарски обаче е започнал да кадрува, като е привикал служителите на Областната администрация Перник, които отговаряли за домакинството на залата с въпросите: Нали знаете, че аз ще съм следващия областен управител на Перник?

Ситарски е казал, че е проучил всички служители на Областната администрация, като знае кой по кое време е бил назначен и знае кой кога е излизал в отпуска, оплакаха се чиновници.

Ситарски им е казал да го очакват като нов областен управители и няколко пъти е натъртил, че знае всичко за всеки, споделят пред сайта ни хората в институцията.

Коментар на Юлиан Ситарски по темата

По повод случая Юлиан Ситарски  се свърза със ZaPernik.com: Аз не съм кандидат за тази позиция. Това е интрига. Не съм казвал подобно нещо. Аз не съм кандидат, историк съм, друга ми е професията. Споделям го, защото ми е болно – каза Юлиан Ситарски.

Снимка: Фейсбук

Коментари

коментара