ОГНЕН АД В ПЕРНИК И СИГНАЛ ОТ ЪНДЪРГРАУНДА: Подпалиха приятел на кмета на Перник

Огнен скандал разпали град Перник! Мерцедесът на бизнесмена Влади Диадемата, бивш общински съветник и приятел на кмета на Перник Станислав Владимиров е подпален! Щетите са огромни, а обстановката е изключително напрегната, съобщава Нюз2.

Драматичен инцидент разтърси града!

Бившият „цар на боклука“ в Перник Федята става все по-лют преди изборите, като превзема настъпателни действия, научи „За Перник“. Охрана на боклучарския цар Цецко от Проучване запали автомобил на приятел на кмета на града Станислав Владимиров, разкриват източници на „За Перник“ от полицията🔥🚗

Светкавичните разследвания на полицията сочат към Федята – бивш хегемон в сектора на боклука и сегашен пернишки бизнесмен. Охранител, който се навърта около  царя на боклука е хванат на охранителните камери как подпалва огън до дома на бизнесмена Влади Диадемата – управител на заведение „Епицентър“ в центъра на град Перник. Ченгета разкриват, че това е Цецко от Проучване – охрана към Федята.

Причината за инцидента най-вероятно се крие в мръсната война за боклука на Перник – Федята в момента води съдебни дела срещу Община Перник и се опитва да си върне попечителството над боклука в Перник, както и да се опита да осъди Община Перник за големи неустойки, разкриват от местния ъндърграунд.

Залог са милиони лева „мръсни пари“

Войната между Федята и кмета е ожесточена и вече стига до палеж на автомобили на приятели на кмета! Такъв е пострадалият бизнесмен Влади Диадемата, бивш общински съветник от БСП, който няма нищо общо с боклука на Перник, занимава се с кафене „Епицентър“, но е достатъчно ясна фигура, която да насочи към кого е насочена заплахата. 😱🔥

С изборите напрежението в Перник се очаква да расте все повече и повече. Местният ъндърграунд се опитва да си върне властта в Перник, а методите стават все по-брутални.

Палежът идва дни след като в държавата бомба гръмна по главния прокурор Иван Гешев.

Коментари

коментара