ПО ПЪТЯ НА МЕЧТИТЕ: Иво Христов от Радомир написа 10-та книга

Десетата си книга, озаглавена „По пътя към мечтите“, предстои да представи в Перник младият български писател Иво Христов. Това съобщи за БТА неговата майка Милена Христова.

Тя каза, че инициативата е по идея на перничанката Росица Агонцева, която е близък приятел на семейството.

„По пътя към мечтите“ е поредният роман на Иво, писан в продължение на близо 13 месеца, докато той се бори за собствения си живот. През последните години момчето преминава през общо 14 операции, четири от които на мозъка. Съвсем скоро му предстои още една, този път на корема. Интервенцията ще бъде извършена в Германия и за нея са необходими 60 000 евро.

„По пътя към мечтите“ е книга за един млад и влюбен писател, който си мечтае да издаде първата си стихосбирка. В момента, в който тази мечта става реалност, той разбира, че е тежко болен. Но благодарение на любовта, той продължава по пътя на мечтите си.

Представянето на книгата на Иво Христов е насрочено за 27 декември от 19:00 ч. в малката зала на Двореца на културата в Перник. Специален гост на събитието ще бъде писателката Здравка Евтимова. В началото на месеца премиера на четивото беше направена и в столицата./БТА

Коментари

коментара