Банкетът на ГЕРБ в Перник раздран от скандали! Депутатът им Кирил Ананиев НЕ УВАЖИЛ софрата, бившата кметица ВЯРА ЦЕРОВСКА празнувала отделно своето ЧРД, преди това хваната да обикаля изложба под наслов „Изоставените“

Банкетът на най-голямата партия ГЕРБ премина в пернишкия хотел „Елит“, научи zaPernik.com. 

Кувертът е бил на цена от 50 лева, с 5 лева по-скъп от общинския (който струваше 45.70 лв.)научи сайта ни. Всеки ГЕРБ-ер е трябвало сам да си плати цената, за да може да се хване на ГЕРБерското хоро. От банкета липсвал обаче народния представител Кирил Ананиев. Другите си обясниха липсата му с предположението ,че не обичал да ходи там където се плаща, а само на безплатни софри. Кирил Ананиев в момента е депутат на партия ГЕРБ от Перник, но това най-вероятно ще бъде последния му мандат от нашия район. Партията в Перник вече не го иска за водач на листата си и липсата му на банкета само потвърждава, че има голяма пробойна между структурата и Дедо Киро, както го наричат на галено в ГЕРБ.

По времето на банкета, рожден ден празнувала и бившата лидерка на ГЕРБ Перник и кметица Вяра Церовска (ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН), която е не била поканена и не е присъствала на банкета на ГЕРБ, въпреки, че има повод в същия ден.

„За Перник“ обаче я откри в публичното пространство. Вяра Церовска е присъствала този месец на изложбата „Изоставените“ на Васил Бараков в София. Случайно ли е съвпадението на името – може би не?!

Но и без Вяра Церовска и Кирил Ананиев, ГЕРБ-ерите са си прекарали добре. Хапнали са си и пийнали в очакване на ново правителство.

Ето малко наслада за очите на Бойко Борисов от Жени ГЕРБ Перник:

Коледните банкети, за които zaPernik.com пише са тема номер 1 в Перник. Ако не сте прочели за Общинския банкет – не пропускайте тук!

Коментари

коментара