Мъжът на борещата се за живот Наталия от Перник разби на пух и прах властолюбците

Наско Митков се обърна в пост в социалната мрежа към всички политици, като сподели, че нито един от тях не си е мръднал пръста за помощ, при все че ги познават. Ето какво написа съпругът на Наталия, която събира средства да продължи животоспасяващото си лечение в Турция: 

„Здравейте приятели.Първо мислех да отбележа ,хората за които ще говоря,но няма да им уронвам създадения авторитет по този начин. Ние с Наталия Миткова имаме приятели и познати , дори роднини,заемащи ключови и мениджърски постове в администрация та на държавата ни.Било то бивши президенти,бивши омбудсмани,бивши сегашни и бъдещи депутати,членове на предсеталски съвети на партии,председатели на общински съвети,бивши и сегашни областни управители,хора оглавяващи важни институции и агенции ,хора собственици на крупни бизнеси и т.н и т.н.
Вярвате ли ми приятели ,че нито един от тях,ама нито един дори не прочете или не вдигна телефона си ,камо ли да помогне финансово на съпругата ми в оцеляването не само на нея,а на цялото ни семейство.
В момента всички водят предизборни кампании , решават други по важни от нашия въпроси , борят се да се доберат до поредната обществена поръчка или държавно място,за да бъдат „ПОЛЕЗНИ НА НАРОДА СИ“.
Е приятели ,познати и роднини,ако сте се припознали в поста ми,знайте че като част от българския народ,на моето семейство НЕ СТЕ ПОЛЕЗНИ.Нито с борбата ви за власт,нито с недомислените си закони и наредби,нито с това,че вие имате ,а ние нямаме.Това ще го кажат хилядите болни хора,хилядите мизерстващи не само възрастни хора,хилядите починали заради бюрокрацията ви,хилядите бедстващи,с които и тази седмица се подиграхте при наводненията и милионите,които живеят в чужбина,избрали гурбетчийския,но нормален начин на живот.
Е драги предишни,сегашни и бъдещи „УПРАВЛЯВАЩИ“ни,ако почине съпругата ми,ако се разбие моето семейство,ако хиляди други семейства изчезнат по един или друг повод,за което вина имате само и единствено вие,защото такъв начин на живот ни налагате.,та питам КОГО ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ?За чии нужди ще работите?Та то много скоро няма да има и кой данъци да ви плаща ,та да си получавате заплатите,аааа забравих вие не разчитате на заплати.
Все пак живи и здрави бъдете вие и семействата ви,но знайте че никой не е застрахован,какво ще го сполети и него.И ако някой от вас го застигне нашата съдба,може да разчита че ще отделя дори от залъка на детето си ,за да му помогна.Това се нарича МОРАЛ и ЧОВЕЧНОСТ.Научете ги най-накрая тези думички и значението им.
Благодаря за вниманието.Лека вечер“

Коментари

коментара