Наталия започна терапия: Моля ви, мили хора, не ме изоставяйте!

Младата майка Наталия Миткова вече е приета в клиника в Турция и започва химиотерапия за лечението си. Лекарите са дали надежда, че ще се оправи. Но не би могла с помощта на хората, тъй като сумата е твърде непосилна за нея.

Колко ще струва, какво има до момента по банковата сметка на Наталия, споделя тя самата в пост:

Здравейте мили приятели, близки и роднини! Искам да ви уведомя, че лечението ми в Турция вече стартира и преди да направя операция професора каза, че ще проведат 12 курса химеотерапия, като първата ще бъде утре. Сега ме подсилват, направиха кръвни тестове, изследват отново тумора ми с генетични анализи, скенер и ядрено магнитен резонанс. Всеки курс химеотерапия ще ни струва около 6000 евро без допълнителните изследвания, които се правят преди всяка вливка и без допълнителното лечение, което ще се налага за подсилване на организма, за да мога да издържа всички 12 химеотерапии. Или само химеотерапиите ще ни струват около 144 000 лв. В момента в дарителската сметка има 43 500 лв., от които са заплатени 5000 евро към болницата ( сега ще доплатим още, но чакаме фактурата) и 1250 евро за консултацията в Израел. Там има остатък около 31 000 лв. В личната ми сметка има 25 300 лв. Общо 56 300 лева Тази сума няма да стигне да покрием първото лечение, а лекарите тук ми дадоха надежда, моля ви добри хора не ме изоставяйте ще ми е нужна вашата подкрепа, за да успея да завърша лечението си! Ще ви информираме периодично за лечението и разходите по него.

Моля всеки, който има възможност нека ме подкрепи! Благодаря на всички за подкрепата от сърце! С Божията воля и с вашата помощ ще успя!

Лична банкова сметка:
BG86RZBB91551009834290
КBC банк
Наталия Миткова

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-nataliya
Алианц Банк
BG46BUIN95611000705322
BUINBGSF
Фондация Павел Андреев
Дарение за Наталия

 

Коментари

коментара