От Топлофикация Перник обещават нови отстъпки, този път за всички клиенти

От Топлофикация Перник обявиха пред обществеността, че ръководството на дружеството е провело събрание, на което са обсъдили новите цени на топлинната енергия. Експертите са направили и подробен анализ на изравнителните сметки, както и на потреблението и качеството на услугата.

Заседавахме няколко часа, през които коментирахме всички прилагани промоции за клиентите в последните 5-6 години. Взехме решение да предложим нов вариант на договора „Лоялен клиент“, който да включва най-доброто от предлаганите до момента промоции. От сега мога да Ви информирам, че ще запазим „Равни вноски“, но предвиждаме и нови отстъпки“ , каза в аванс изпълнителният директор на Топлофикация Перник Ясен Кацаров.

Директорът на Топлофикация Перник сподели, че освен отстъпките за клиентите с договор, се предвиждат и още отстъпки.

„Този път отстъпки ще има и за абонатите без договор“, каза изпълнителният директор Кацаров.

Ясен Кацаров каза, че единственото условие за предлагането на отстъпките за клиентите ще е да погасяват редовно и в срок своите задължения за топлинна енергия.

„Подробности ще бъдат оповестени в началото на август, когато планираме да публикуваме официално новите промоции, които ще могат да получат всички клиенти“, каза Ясен Кацаров – директор на Топлофикация Перник.

Коментари

коментара