ТРАГЕДИЯ! Баща и син от Перник загинаха на място в Пловдивско, навлезли в насрещното движение и се удрят странично с бус „Фиат“, натоварен с тон и половина желязо

27-гoдишният Baлeнтин Cтpaxилoв и 54-гoдишният Ивaн Cтpaxилoв ca двaмaтa мъжe зaгинaли пpи звepcĸaтa ĸaтacтpoфa ĸpaй Πлoвдив нa глaвeн път зa Kapлoвo вчepa oĸoлo 13.00 ч.

Сигналът за първия пътен инцидент е подаден малко след 13.00 часа днес, съобщиха от пловдивската полиция.

В участъка между селата Труд и Граф Игнатиево са се ударили 4 автомобила. Веднага са изпратени екипи на полицията, Спешна медицинска помощ и пожарната.

Получихме сигнал за затиснати хора. Със специална техника се режат и разпъват автомобилите, които са се сблъскали при катастрофата, за да се освободят хората”, съобщи пред „Фокус“ говорителят на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ инспектор Цвятко Дешев.

Ранените са откарани в болница.

Двамата загинали са шофьорът на „Нисан Примера“ с пернишка регистрация и неговият спътник, съобщи БНР. Те са 54-годишен мъж и 27-годишният му син. Движели се в посока Пловдив, когато автомобилът им навлязъл в насрещното движение и ударил странично бус „Фиат“, натоварен с тон и половина желязо.

След удара „Нисан”-ът се завъртял и понесъл тежък удар от микробус „Мерцедес“, който пътувал след товарния автомобил. Четвъртата кола в катастрофата е БМВ, чийто водач опитал да избегне удара, но паднал в канавката, предаде БГНЕС.

39 40

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply