ЧЕСТИТО! Романтична сребърна сватба, каквато и по филмите няма отбелязаха бившия областен управител на Перник, сега общински съветник Иво Петров и съпругата му Диана – уникални свещи в спалнята, романтично подредена маса, огромни букети от бонбони, специално етикирано вино, торта на спомените са само малка част от уникалните знаци, показващи, че любовта между двама им е „Като на 18“

Бившият областен управител на Перник, сега общински съветник Иво Петров вдигна сребърна сватба, научи zaPernik.com. Двамата отпразнуваха момента в романтика, която повечето са виждали само по филмите – уникални свещи в спалните, романтично подредена маса, огромни букети от бонбони, специално етикирано вино, торта на спомените са само малка част от уникалните знаци, показващи, че любовта между двама им е „Като на 18“.

С прекрасната му съпруга Диана Петрова пернишкият политик Иво Петров е женен вече 25 години. „Споделям с вас моменти от импровизирания празник, както и изненадите от нашите прекрасни деца Ева и Евгени! Благодаря на Бог, че ме е дарил с тях!”, грееше в социалната мрежа съпругата Диана.

Пожелания не спират да валят, като основните са свързани с внуци:

От танцов състав „Настроение” пожелаха на влюбените да танцуват на сватбата на внуците си.

„Останете си все така млади и лъчезарни, въпреки, че вече май е време да се порадвате и на внуци”, пише приятелката им Юлия Панайотова.

30 31 32 33 34 35 36 37 38

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply