„Лейди България 2016“ Елизабет Методиева от Перник вдига гирички по бански, не се докосва до газирано и до храни от вериги за бързо хранене, заминава в Индия, където ще бъде настанена в 6-звезден хотел

Елизабет Методиева
Lаdу Вulgаrіа 2016 – Unіvеrѕаl Елизабет Методиева от Перник поддържа страхотна форма с пълноценен релакс и фитнес за предстоящия конкурс Miss Top of the World, който ще се проведе от 13 ноември в Индия. Елизабет пусна в социалната мрежа свои снимки по бански, на които изглежда страхотно.

Отскоро тя се е запалила по фитнеса и вдъхнови своите почитатели с кадри как тренира по бански с гирички. Елизабет признава, че не се докосва до газирано и до храни от вериги за бързо хранене.

Елизабет скоро заминава за далечна Индия, където ще представи страната ни на престижния конкурс и ще трябва да пребори конкуренция от 30 красавици от целия свят, пише вестник „Вяра„. Те ще бъдат настанени в 6-звезден хотел в столицата Ню Делхи. Красивата перничанка заяви: „Малко преди рождения си ден получих един прекрасен подарък! За мен е чест да ви съобщя, че съм избрана да представя страната ни на международния конкурс Miss Top of the World, който ще се проведе от 13 ноември в Индия!!! Ще дам всичко от себе си, за да представя България на ниво.“ Голяма част от тях се зарадваха искрено и като коментар под публикацията й пожелаха успех.

Елизабет Методиева

Be the first to comment

Leave a Reply