Вторият сезон на „Фермата“ ще се снима в Пернишко! 16 души ще заживеят в Боснек без каквито и да е модерни условия и ще трябва сами да осигуряват прехраната си

Вторият сезон на „Фермата“ се базира в пернишкото село Боснек. За имение на телевизионното риалити е определен терен над конефермата в махала „Джамбазки егреци“, съобщи „Градски вести“. В социалната мрежа Фейсбук, туристи, които обикалят района в посока Живата вода, публикуваха снимки на изградените помещения за ползване от Фермата. По телевизионен канал вече тече и реклама, че риалитито предстои да тръгне скоро – през септември.

Вторият сезон на „Фермата“ ще бъде с участието на известни хора, съобщи в интервю Андрей Арнаудов, който продуцира риалити шоуто по бТВ заедно с колегата си Иван Христов и компанията им „Междинна станция“.

16 души ще заживеят край Боснек без каквито и да е модерни условия и ще трябва сами да осигуряват прехраната си есен. Тогава бТВ ще излъчи втория сезон. Победител в стартовия сезон миналата година стана 50-годишният строител от Стара Загора Райно Узунов. Той събра 84% от зрителския вот. Наградата на Райно бе чек от 100 000 лева.