Олимпийската медалистка от Рио Елица Янкова беше гост на хотел-ресторанта на община Перник в Рударци

Олимпийската медалистка от игрите в Рио – състезателката по борба Елица Янкова беше гост на хотел-ресторанта на община Перник в Рударци вчера.

По-рано пернишкото село Рударци посрещна медалистката от Олимпиадата в Рио Елица Янкова. Празненството се състоя на плувния басейн в курортното селище.

Огромна чест за нас е да посрещнем в базата на Община Перник гордостта на България – олимпийската медалистка Елица Янкова. Направо от Рио, тя озари с усмивката си всички. Добре дошла!, написаха във Фейсбук домакините.

„Емоциите са много хубави, много съм щастлива. Знаех, че ще има толкова много хора, усетих радостта им още там. Когато премислям нещата, даже се разплаквам от радост и на моменти ми се иска пак да се повтори денят, за да изпитам същата емоция, колкото и да ми е било тежко. Има си напрежение и тежки моменти. Благодарение на тактиката на треньорите, на баща ми със съветите, които ми е дал и ме е подкрепял, на моя приятел, който ми запълва времето с хубави емоции – всичко това ми помогна да се справя”, сподели много щастливата Елица Янкова на българска земя.