Уникални хора живеят в Перник!

Уникални хора живеят в Перник! За пореден път перничани показаха добрината си. След като zapernik.com публикува статия за Малина, изпаднала в затруднено положение , телефонът й не спрял да звъни. Много хора са се свързали за да помогнат на изпадналата в безизходица перничанка. 

Перничани са занесли на жената хранителни продукти, предлагат й работа.

„Безкрайно съм благодарна на всички, просто нямам думи. Надеждата ми се върна, толкова добри хора…“, разказва Малина.

Тя сподели още, че хора са й оставили пари, с които успяла да си купи инхалатор и лекарства.

„Благодаря на всички хора, които ми помогнаха. И най-вече да разбера, че независимо от това кой какъв е, хората показват добрина и Човечност, помагайки на изпаднали в нужда. Мога само да кажа, че получих продукти, които ще ми позволят дълго преживяване и благодаря на всички…на екипа от сайта пожелавам много успехи и здраве“, пише Малина.

Както вече писахме, веднага след публикацията ни, с Малина са се свързали служители от общината, дошли на място, за да й помогнат. Те ще й съдействат да подаде документи за помощ, за да и бъде предоставяна топла храна от социалния патронаж.

Неведнъж перничани са доказвали, че са голяма сила става ли въпрос за съпричастност и помощ. Потвърдиха го и сега – в изключително труден момент, въпреки пандемията от коронавирус.

Благодарим ви, че сте такива! Благодарим ви, че ви има! 

Коментари

коментара