Тя продаде девствеността си на банкер за 1 милион евро, а сега се случва друго…


Студентка от Франция предложи невинността си на онлайн търг, сега твърди, че е влюбена в банкера, който откупи девствеността й за 1.2 милиона евро, научи zaPernik.com.

Световните медии пишат, че умен и успешен банкер от Уолстрийт предложил 1.2 милиона евро на 20-годишната Жасмин, изпреварвайки конкурентите си: DJ от Лос Анджелис и имотен магнат от Мюнхен.

Парижанката твърди, че израснала в религиозно семейство и имала намерение да запази девствеността си до сключването на брак, но е променила решението си, за да събере пари и започне свой собствен бизнес, както и да пътува по света.

  • Повечето хора ще бъдат щастливи да заменят своя първи път за милион, ако можеха да върнат миналото – казва Жасмин.

Тя твърди, че е радостна, че е продала девствеността си и че нейния клиент и е харесал, въпреки, че в началото е била малко нервна.

  • Той беше истински джентълмен и беше много внимателен с мен. Няма да влизам в подробности, но мога да каже, че ще се видим отново – твърди Жасмин.
  • Твърде рано е да се говори за любов, но се харесваме и ще видим какво ще се случи в бъдеще – добавя тя.

20-годишното момиче не изключва възможността тя и нейният клиент да пътуват заедно по света.

Агенция  „Cinderella Escorts“ може да се похвали, че продава десетки девици на видни клиенти, сред които има известни холивудски звезди. Най-високата цена е била платена от бизнесмен от Абу Даби на американка за 2.5 милиона долара.

Коментари

коментара