Ето как да разпознаем мацката за една нощ

Обикновено мъжете са тези, които по-трудно се ангажират с дългосрочни отношения, тъй като държат на своята независимост. В съвременния свят обаче, все повече жени се притесняват да се въвличат в сериозни връзки, които променят рутината на живота им. Ето пет сигурни знака, че мацката, която сваляте, се интересува само от флирт и ще ви пусне под завивките си, но само за една нощ!

1. Скъсява дистанцията още от самото начало

Ако една жена ви изглежда твърде лесна от самото начало, вероятно тя и не се опитва да ви спечели в дългосрочен план. Може би тя се интересува от вас само в сексуален смисъл. Ако ви гледа многозначително, докосва ви и ви дава сигнали за това, че иска интимна близост и то скоро след като сте се запознали, тя определено не се цели в романтична връзка. Палавата ви нова позната просто ви харесва визуално и се надява да се отдадете на чара ѝ по-бързо.

2. Държи се дръпнато

Ако след вашите сексуални закачки, тази дама започне да се държи дръпнато с вас и не показва никакви признаци на желание за романтика или демонстрация на привързаност, тя няма намерение отношенията ви да прерастват във връзка. Явно тя е имала нужда само от физическа близост, тъй като е усетила силно сексуално влечение към вас.

3. Вмъква темата „секс“ доста често в разговорите си с вас

Ако тази жена ви пуска мръсни шеги, разпитва ви за сексуалния ви живот, или за вашите сексуални фантазии, тя определено иска да се забавлява с вас между чаршафите, но едва ли очаква нещо повече.

4. Кани ви на гости в дома си, но не излиза с вас на срещи

Ако все още не сте разпознали знаците, които тази жена ви дава и се надявате на сериозна връзка с нея, забележете къде иска да се вижда с вас. Ако предпочита да се виждате само в нейния или вашия дом, но отказва да излизате на срещи, тя не иска да се появява в обществото, афиширайки отношенията ви. Явно не иска да си мислите, че ви смята за свое гадже.

5. Не е заинтересувана да води смислени разговори с вас

Ако тази жена общува с вас на елементарно ниво и само, когато е в настроение за забава, не се старае да ви опознае. Ако разговорите ви се въртят само около вашия флирт и никога не са за нещо смислено, тя наистина не полага реални усилия да надникне в живота ви. Явно за нея вашите отношения нямат бъдеще или просто самата тя не е отворена за нищо по-сериозна връзка.

Be the first to comment

Leave a Reply