Преслава печели яко от бремеността на Галена и Джена, изнудва заведенията за космически хонорар

Преслава трайно ще качи хонорара си от 7 на 10 000 лева. Рязкото покачване на цената се дължи на това, че двете й бременни колежки Галена и Джена са имали предварително уговорени участия, които сега Преслава ще трябва да поеме, съобщи HotArena.

След временното оттегляне на Галена от сцената, Преслава остана топ звездата на Пайнер.Интересът към нея рязко се вдигна, а добричлийката не знае къде да огрее по-напред. Невижданият интерес полакоми звездата и нейните продуценти да си поискат космически хонорара от 10 бона. По този начин ще компенсират липсата на финансови постъпления от другите две оборотни певици, които предпочетоха да свият семейно гнездо.

Нейни колежки злословят, че тази сума е непосилна за заведенията и скоро те ще спрат да я канят, Това пък ще се окаже печелившо за останалите певици, които драпат да имат повече участия. Анелия, Деси Слава и Емануела са другите любимки на Пайнера, които в момента пеят срещу 6 хиляди лева. Към Емануела интересът е огромен и тя не поема повече участия до Нова година, пише „ШОУ“.

Be the first to comment

Leave a Reply