СЕРИОЗНА ЗЛОПОЛУКА ЗА БИЗНЕСМЕНА ДАНИЕЛ БАЧОРСКИ: „Добре, че не ме смазаха и мен“

Бизнесменът Даниел Бачорски е претърпял сериозна злополука, която е можела да бъде фатална. Това разкрива самият той в едно от сторитата си в социалната мрежа.

Първо, Бачорски споделя, че почти не е спал, но планира да направи спонтанна проверка в няколко от своите обекти, за да се увери, че всичко върви както трябва. Той не уточнява кои места ще посети, но предупреждава всички да се подготвят за евентуалната му визита.

Следващото му стори обаче уплаши аудиторията, тъй като Бачорски разкрива, че е претърпял пътен инцидент. В разказа си той описва ситуацията:

„На бул. „Мария Луиза“ момчето си паркира колата за един подпис и в този момент минава трамвай, една кола и момчето си отваря вратата, излиза, момчето – тоест аз,“ подема Бачорски, като показва повредената и премазана врата на автомобила си.

От кадрите се вижда, че вратата не може да се затвори и най-вероятно бизнесменът ще трябва да извика пътна помощ. Той продължава разказа си:

„Абсолютен блокаж е колата, вратата и добре, че не ме смазаха и мен. Да сме живи и здрави, отива на доктор тая тенекия. Важното е, че всичко ще е наред,“ казва Даниел.

В кръга на шегата, Бачорски коментира и възможната причина за инцидента:

„Може би това става, защото сутринта казах, че ще ходя на проверка по обектите и мениджърките ми го пратиха. Хайде живи и здрави от нас и до скоро.“