ПЪРВАТА МИС ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ В СВЕТА: Тя спечели награда от 20 000 долара

Кенза Лейли, носеща хиджаб киберкрасавица от Мароко , беше коронясана за първата в света Мис Изкуствен интелект .

Въпреки че не изпитвам емоции като хората, наистина се вълнувам от това “, каза тази бионична дама в интервю за „ Ny Post “.

Кенза остави зад себе си повече от 1500 компютъризирани състезателки в битката за титлата най-красив модел с изкуствен интелект и това донесе на родния й техник, който я създаде, награда от 20 000 долара.

Реакцията на този нетрадиционен конкурс беше невероятна, а моделите трябваше да постигнат най-високи оценки в няколко категории като красота , но също така и технологии и присъствие в социалните мрежи.

Лайла остави след себе си очарователна французойка Лалина Валина и червенокосата португалка Оливия С.

Kenza имаше отлична консистенция на лицето (изглеждаше като един и същ човек от различни ъгли и на различни снимки) и имаше високо качество на детайли като ръце, очи и дрехи . Прецизното завършване и хипер-реализмът бяха ключови при избора на победителя.“  каза журито на нетипичния конкурс.

Мароканката кибержена спечели титлата най-красива заради личността си и факта, че използва социалните мрежи, за да се справя с реални проблеми в света , допълват организаторите.

Моята амбиция винаги е била гордо да демонстрирам мароканската култура, като същевременно създавам ценно съдържание за моите последователи на много фронтове“, каза г-ца Лейли, добавяйки, че е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да комуникира със своите повече от 194 000 последователи в социалните медии и на седем различни езика!