Ограниченията на сватбата на Бачорски!

Собственикът на една от най-големите компании за професионално почистване, Даниел Бачорски, и неговата половинка, Атанасия Ангелова, се подготвят за сватба в сърцето на град Комо, Италия. След като през няколко месеца публикуваха сватбени снимки от почивката си на Малдивите, стана ясно, че церемонията тепърва предстои.

Семейство и Гости

Двойката, която е заедно от 4 години и половина, има две деца – Даниел и дъщеря от предишна връзка на Даниел. На сватбата ще присъстват само най-близките им хора, като броят на гостите е ограничен до 40.

Локация и Ограничения

Атанасия разкрива, че сватбата ще се проведе в една от топ 7 вилите за сватби на Комо. Мястото налага редица ограничения, включително забрана за оркестър, певица и изкуствени цветя, което предизвиква недоволството на булката. Въпреки това, двойката прави компромиси, за да осъществи сватбата на желаната локация.

Рокли и Меден Месец

Атанасия е подготвила две сватбени рокли. Едната ще бъде използвана по време на церемонията, а втората е дело на топ дизайнерката София Борисова. Меден месец не е плануван, тъй като семейството редовно пътува до различни екзотични дестинации.

Предизвикателства и Очаквания

Един от трудните моменти във връзката им беше заснемането на уеб предаването „Златната ябълка“, когато двойката беше на ръба на раздялата. Атанасия споделя, че здравословните й проблеми по това време са допринесли за напрежението.

Бъдещи Планове

Даниел и Атанасия очакват втора рожба, след като наскоро обявиха, че са загубили бебето. Сега те са в трепетно очакване на новия член на семейството.

Популярност и Живот

Семейството живее в къща в Абдовица и придоби още по-голяма популярност след участието си във видео формат, в който разказаха за живота и разделите си, пише trafficnews.bg.