ЛЕТЕН БЛЯСЪК: Мария Игнатова демонстрира перфектна фигура на плажа, отдава успеха си на йога практики и не издава подробности за личния си живот.

С настъпването на летните месеци, Мария Игнатова разцъфтява на плажовете, пръскайки сексапил и демонстрирайки перфектната си фигура. Телевизионната водеща приписва това не само на добрия си ген, но и на практикуването на йога. „Родих се отново с йогата!“, споделя тя на Ани Халваджиян, която наскоро се квалифицира като психолог и йога треньор.

Летни страсти и неизвестности

Феновете на Игнатова се чудят дали тя все още е обвързана с Ивайло Нойзи Цветков след неговата пиянска изцепка. Въпреки това, Мария не издава никаква информация за личния си живот, но използва всяка възможност да демонстрира фигурата си на плажа.

Йога и приятелства

Игнатова показва не само телесна, но и духовна трансформация, отдавайки се на йога практики и обмисляйки да посети практиките на Ани Халваджиян. Тя подчертава колко много йога е променила живота й и продължава да вдъхновява своите последователи със своята енергия и позитивизъм.