СРАМ ЗА БАЩА СИ! Синът на Стораро – Емрах извади пистолет в Слънчев бряг. Той непрекъснато потъпква закона, това момче няма да завърши добре

По-малкият син на човекът глас Тони Стораро – Емрах, който през последните години напълно се вписва в ролята на черната овца в семейството, бе видян да размахва пистолет по родното Черноморие.

Не само, че не крие оръжието, ами и самият той се похвали с него в социалните мрежи. В кратко видео в личния Инстаграм на Емрах, той и приятелят му показват как зареждат пистолетите си на улицата, а по-късно публикува и снимка, на която са в нощно заведение, а пистолетът е оставен пред тях на масата.

Това е поредното провинение на наследника на фамилия Стораро. Той непрекъснато потъпква закона, най-вече с шофирането си на мощни и скъпи коли със скорост, далеч над позволената и то в населени места.

Макар това да е голям срам и позор за Тони Стораро, той всячески опитва да поддържа добрия имидж на семейството си и да вразуми сина си. Опитва се да го накара да бъде по-добър и да наблегне на истински важните и ценни неща в живота, като по-големия си брат Фики, който се ожени млад и вече има деца, работи усърдно и не пропуска възможности да развие кариерата си. Уви, Емрах няма намерение да се бори за нещата в живота си, констатира „Факти“.