ЧЕСТИТО: Иван Лечев стана дядо. Синът му Иван-младши и съпругата му Тери Уикет посрещнаха своето първо дете, след сватба в Англия и голямо тържество в Барселона

Иван Лечев
Иван Лечев

„От днес вече съм Дядо Иван!“ – обяви с гордост музикантът Иван Лечев, който тази есен отново ще бъде в ролята на треньор в шоуто „Гласът на България“.

Новото внуче е от Иван Лечев-младши, големият син на музиканта от брака му с Оля Маркес, бивш член на групата „Трамвай номер 5″. Иван-младши и неговата приятелка Тери Уикет се ожениха през 2022 г., като церемонията се състоя в родното място на Шекспир в Англия. Голямото тържество обаче се проведе в Барселона през юни същата година.

„Вълнувам се много, защото докато булката върви към олтара, аз ще свиря на цигулка“, сподели тогава Мастър Лечев пред bTV малко преди церемонията.

Иван Лечев има и син на име Константин от настоящия си брак с актрисата Евгения. Константин се занимава с музика и учи ударни инструменти.

Сега, освен с успешната си музикална кариера и роля като треньор в „Гласът на България“, Иван Лечев може да се похвали и с новата си роля на дядо. Поздравления за новото попълнение в семейството!