Тези 3 зодии се раждат прелюбодейци

3-те най-неверни знака от зодиака според украинския астролог Елина Гомфан са:

Овен

За съжаление страстта на Овена често не се ограничава до официалните отношения. Овните са горещи, борбени и абсолютно убедени, че са единствени по рода си в леглото!

Страстната страна на представителите на тази зодия понякога представлява опасност за отношенията, тъй като Овенът обича да завладява . Той обича всичко ново, вълнението от първото съблазняване, необузданата страст, която уж може да бъде изпитана само с нови партньори . И затова Овенът попада в топ списъка на измамниците.

Как да постигнем лоялността на Овена ? Това е изключено. Овенът не може да се промени.

Риба

Рибите често изневеряват в отговор на избледняла романтика . Тази зодия се характеризира с чувствителност и интуитивност. Водният знак често се оказва в конфликт на чувства: от една страна, Рибите имат интровертен характер, който цени сигурността на дългосрочните връзки.

От друга страна, Рибите могат да покажат неочаквана страстна енергия , когато срещнат правилния човек. Тогава програмата включва сексуални приключения . Партньорът, който чака вкъщи, е забравен.

Рибите изневеряват, особено когато първоначалната романтика и страст са напуснали връзката им. Те не осъзнават, че споделят отговорността за поддържане на огъня, като същевременно подценяват способността си да формират активно взаимоотношения.

Водолей

Водолеите са невероятни, страстни любовници. За съжаление тези зодии най-вероятно лъжат.

Зодия Водолей е невероятно свободолюбива и високо цени своята независимост . Въздушният знак често изневерява, защото иска да докаже на себе си и на партньора си, че е „ свободен “.

Защо Водолеят отъждествява „свободата“ с клюките зад гърба на лековерни партньори изглежда неразбираемо за външен човек.

За Водолеите с този начин на мислене прекратяването на връзката е по-добро от тайната измама . Или заедно с психолог да намерите отговор на въпроса откъде идва тази на пръв поглед ненаситна нужда от независимост и може ли да бъде задоволена в рамките на здраво партньорство.

Коментари

коментара