След заплахите да я залеят с киселина, Светлана Гущерова се появи на събитие със странно лице

Светлана Гущерова се появи за първи път в светските среди след шокиращите заплахи да я залеят с киселина. Плеймейтката бе гост на VIP Awards 2023, където спечели приза „Майка на годината“.

Очакванията бяха наградата да грабне някоя от работещите звездни майки, които се изявяват отявлено в публичното пространство или такива с принос към някоя от благородните каузи. Самата Светлана не се е отличило с нищо в светските среди, освен с ежегодното раждане на деца. По-големият шок обаче бе видът на Гущерова.

„Какво й е на лицето?!“, изумени бяха гости на събитието. Плеймейтката бе изцяло подпухнала, с големи бузи и подути очи, пише Intrigi.bg. Визията й няма нищо общо с тази от снимките й в Инстаграм, където лицето й е болезнено слабо и скулесто.

„Или брутално обработва кадрите си в мрежата, за да изглежда слаба, или наскоро се е подложила на някаква дерматологична интервенция, която е предизвикала отток на лицето“, коментираха запознати.

Припомняме, че само преди няколко дни Гущерова пусна своя снимка от болницата, където лежи с абокат на ръката. Малко преди това тя разкри публично, че са я заплашили да залеят лицето й с киселина.

Коментари

коментара